De kop is eraf!
Door: tamaranoltee
Blijf op de hoogte en volg Tamara
10 Mei 2011 | Zuid-Afrika, Wilderness
Het studeren is begonnen en hoe! De eerste, niet uit te spreken, latijnse benamingen heb ik er al in moeten krijgen. Neem bijvoorbeeld het woord spondylolisthesis of arcomioclavicular. Oeps... dat zijn toch aardige bekbrekers. 's Morgens beginnen we met een algemeen praatje over de BSR en allerlei praktijkgevallen en na de pauze van 10.30 krijgen we anatomie. Echt super interessant! Dan beginnen we om 12 uur met de praktijk en deze week zijn we begonnen met de onderrug. We hebben ontzettend gelachen want je moet bij je medestudenten verschillende botten kunnen vinden o.a. de coccyx , oftewel het staartbeen. Daar sta je dan in iemands billen te graaien op zoek naar het staartbeen en de zitbeenderen. En Thea, ook een Nederlandse student, riep ineens oh nee you are in mijn poepertje! De engelstalige die op haar aan het oefenen was begreep het woord poepertje natuurlijk niet en kon het uiteraard al helemaal niet uitspreken. We hebben ontzettend gelachen. Afin, na deze dagen kent iedereen elkaar gelijk goed en we hebben veel lol gehad. Vanavond hebben we een braai (waar we er nog vele van zullen hebben) en morgen moet ik veeeel studeren want maandag is de eerste toets!