WEER AAN DE SLAG - Reisverslag uit Wilderness, Zuid-Afrika van Tamara Noltee - WaarBenJij.nu WEER AAN DE SLAG - Reisverslag uit Wilderness, Zuid-Afrika van Tamara Noltee - WaarBenJij.nu

WEER AAN DE SLAG

Door: tamaranoltee

Blijf op de hoogte en volg Tamara

19 Juli 2011 | Zuid-Afrika, Wilderness

Deze week voor het eerst walvissen gespot vanaf het balkon! Het blijft nog steeds onwerkelijk om dolfijnen en nu dus ook walvissen vanuit je huis te kunnen zien. Vanmorgen waren er ik denk wel honderd dolfijnen aan het spelen in de golven. Ook al kan ik me er nu al op verheugen om straks weer lekker thuis te zijn zal het wel weer wennen worden in het Dordtse als je zo verwend bent met de prachtigste uitzichten en all the wildlife hier. Sinds vorige week is het prachtig weer en lijkt het net of het voorjaar er langzaam aankomt. De eerste bloemknoppen zijn alweer zichtbaar en de bomen worden weer groen. Het is eigenlijk nog iets te vroeg maar omdat het zo erg geregend heeft en nu alweer warmer wordt loopt alles vroeger uit. Afgelopen zondag hebben we een gepicknickt met een aantal studenten, en een prachtige wandeling gemaakt met als einddoel een meertje met waterval in het bos. Enkele die-hards waren dapper genoeg om het ijskoude water (écht ijskoud) in te gaan. (ik heb ze vanaf de kant aangemoedigd dat was voor mij al meer dan genoeg). Zaterdagavond hadden we een braai bij Anouk en Annemiek die beiden een woning hebben met een fantastische grote tuin met zwembad en prachtig uitzicht op de bergen. Na de braai werd er een groot vuur gemaakt. Het was een prachtige avond met ontzettend veel sterren en een heldere maan. Het was zo’n avond waar je romantisch samen met je geliefde hand in hand naar de sterren kijkt, elkaar innig omhelst en daarna een lange kus krijgt, zucht, maaaaarrrrrrr helaas, dat zit er voor mij nog even niet in:(
Vorige week zat ik te studeren op mijn slaapkamer toen ik opeens gedruppel hoorde. Eerst boven de kledingkast en even later steeds verder de slaapkamer in. Eerst de matras naar de gang gebracht en overal potten en pannen neergezet toen een plafondplaat het ineens begaf. Echt een waterval kwam naar beneden zetten. Bleek de geiser die op zolder staat kapot te zijn. Als het goed is kan ik donderdag weer in mijn slaapkamer terug. let’s hope so!
Het studeren is weer volop begonnen en we hebben er extra vakken bijgekregen. Dat wordt nog meer studeren en voorbereiden op de speeches die we voor de klas moeten houden. Deze week heb ik een speech over het bsr bezoek en we moesten nrs. trekken voor het vak clientmanagement. Heb ik helaas het laatste nr getrokken! Dit betekent dat ik in de examenweek ook nog een keer voor de klas moet. Dat wordt dus een mega lastige week! Het wordt nu zo langzamerhand allemaal duidelijker wat body stress release voor effect heeft op het lichaam. De oorzaken en gevolgen van stress op het lichaam en de manier waarop BSR ervoor kan zorgen dat het lichaam weer instaat is om zichzelf te genezen is zo bijzonder. Wat ga ik straks een mooi vak uitoefenen!

Tamara

Van 27 april tot 26 september ben ik in Zuid Afrika voor de opleiding tot Body Stress Release practitioner. 5 Maanden lang in Zuid afrika!! Het wordt veel leren maar dan wel in een waanzinnig mooie omgeving. Samen met huisgenoot Linda verblijf ik in een appartement aan de Indische Oceaan, heeeeel vervelend allemaal!

Actief sinds 10 Mei 2011