SAFARI
Door: tamaranoltee
Blijf op de hoogte en volg Tamara
10 Juni 2011 | Zuid-Afrika, Wilderness
Zondag weer rustig teruggereden (het was ruim 400 km) en dan kan ik alleen maar denken: wat is het toch een waanzinnig mooi land!
Van de week ook nog iets grappigs meegemaakt. Zat op balkon te leren toen er een man bij de eigenaresse van het huis aanbelde. Hij bleef maar bellen en uiteindelijk riep ik dus maar dat ze niet thuis was. Hij kwam voor geld of eten want hij had honger. Of ik dan wat te eten voor hem had. Ik dacht, ach, ik heb hem wel eens eerder hier gezien en gaf hem dus een tasje met o.a. crackertjes, een appel en nog wat fruit. Hij weg met het tasje. Komt ‘ie na een paar minuten terug omdat ie ook dorst had (niet zo handig van mij om die crackers te geven want ie kreeg zonder tanden niet goed gekauwd.) Hij had zijn mond dus vol crackers en kreeg het niet ingeslikt. Vooruit, een beker water dan maar. Vond meneer niet goed en wilde cola of anders suiker in zijn water. Dat hadden we dus niet in huis. Hij bleef maar zeuren en raakte enorm geïrriteerd omdat we hem geen suiker wilde geven. Hij kwam zelfs op het balkon. Ik heb toen maar honing in zijn water gedaan, hem naar beneden gestuurd en toen ging ‘ie uiteindelijk weg. Met een hoop gemopper en zonder baie dankie natuurlijk.
Nu bedacht ik me later dat ik een wens had gedaan. Ik wenste dat ik een ZWERFhondje op mijn stoep zou vinden, hem liefdevol zou verzorgen en mee zou nemen naar Nederland. Maar ik kreeg dus een zwerver. Wees dus altijd heel duidelijk en helder bij de wens die je de kosmos in stuurt!
13 Juni 2011 - 19:04
Jennie:
Gaaf hoor!dat maak je toch mooi allemaal mee,oei dat stekelvarken wat
een stekels ik had daar geen idee van.
Ik ga in blijdorp al uit mijn dak laat staan dat ik dit zou zien,echt geweldig! Bij Hoogenboezem zie ik ook wel het een en t ander maar toch
voornamelijk nijlpaarden,grapje!!
Liefs Jennie/John
15 Juni 2011 - 19:25
Ria:
Super zeg wat een mooie ervaringen allemaal dat is dus echt studeren en genieten van de prachtige natuur, lijkt me heerlijk.
Veel plezier nog en genietse, Ria